İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Eyüpsultan Vatan Anadolu Lisesi

Eyüpsultan Vatan Anadolu Lisesi

Güzeltepe Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Caddesi No/6/Eyüpsultan/ İstanbul
Vizyon
Bizler Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, ahlaklı, dürüst, teorik bilgiyi bilinçli kullanabilen ve becerilerini sürekli geliştiren, toplum ve birey sağlığını önemseyen, çalışkan, işine adanmışlık duygusuna sahip, kaliteli sağlık personeli yetiştirmek için varız.
Misyon
Hedefimiz, en ileri teknoloji ile donatılmış eğitim öğretim ortamlarında; Bilgiyi en önemli değer olarak benimseyen, çağdaş, dinamik eğitim öğretim kadrosu ile öğrencilerimize bilgi üstünlüğünü, araştırıcılığı, girişimciliği ve yaratıcılığı teşvik ederek kaliteli bir eğitim sağlamaktır.
Doğal Gaz - Kaloriferi
Pansiyon yok.
Ulaşım
GAZİOSMANPAŞA SARIGÖL CAMİ YANINDAN KALKAN KAĞITHANE MİNİBÜSLERİ İLE FİNANSKENT MİNİBÜSLERİ VE 4. LEVENT DURAĞINDAN KALKAN FİNANSKENT OTOBÜSLERİ. YEŞİLPINAR TARAFINDAN GELENLER 49Z VEYA 47L OTOBÜSLERİNE BİNİP OKUL BÖLGESİ DURAĞINDA İNEBİLİR. T5 EMİNÖNÜ-ALİBEYKÖY TRAMVAYINA BİNİP ALİBEYKÖY CEP OTOGARI DURAĞINDA İNEREK 5 DAKIKA YÜRÜME MESAFESİNDEDIR.
OKUL SERVİSİMİZ BULUNMAKTADIR
Yerleşim Yeri
GÜZELTEPE MAH.15 TEMMUZ ŞEHİTLER CAD.NO:6 EYÜPSULTAN/ İSTANBUL Konum : 41°01´12.3"N 28°55´57.1"E
EYÜP İLÇE MERKEZİNE 15 DAKİKA UZAKLIKTA
Sportif Etkinlikler
-Belgrad Ormanı´nda yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Koşusu´nda genç erkekler kategorisinde ilçe birincisi, genç kızlar kategorisinde ilçe ikincisi oldu.(31/10/2019)
Bilimsel Etkinlikler
Tübitak Bilim Fuarları: Okulumuz 2016/2017 Eğitim/Öğretim yılında TÜBİTAK’a yapmış olduğumuz proje başvurusunu kabul etmiştir. Farklı branşlardan öğretmenlerimizin katkıları ile yirmi beş proje hazırlanarak okulumuzda ilçemiz okullarına ve öğrencilerimize sergilenmiştir. 2018/2019 Eğitim-Öğretim yılında yine 4006 TÜBİTAK bilim fuarına başvuruda bulunulmuştur.
Proje Çalışmaları
Beyaz Bayrak Projesi: Okulumuz 2014/2015 eğitim öğretim yılında Beyaz Bayrak Projesine başvuru yapılmış ve beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır.2017/2018 eğitim öğretim yılında yeniden başvuru yapılmış ve beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır.***** Beslenme Dostu Okul Projesi: 2016/2017 yılında Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında yapmış olduğumuz çalışma sonunda Bakanlığımızca okulumuz “Beslenme Dostu” sertifikası almıştır. ******Misafirim Öğretmenim Projesi: Misafirim Öğretmenim Projesi kapsamında okulumuz Rehber öğretmeni, Tarih, Edebiyat, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri öğrencilerimizin evlerine ziyarette bulunmuşlardır. Yapılmış olan bu ziyaretlerden olumlu sonuçlar alınmıştır. Bu çalışma sonrası öğretmenlerimiz yetkili makamlarca ödüllendirilmiştir. *****e-Twinning- "Bu Dünya Bizim- This World is Ours" eTwinning projesi üyesi olarak CodeWeek( Kodlama Haftası) etkinliklerine, öğretmenlerimiz Cansu Gürsoy ve Harun Yalçın öncülüğünde katılmıştır. Öğrencilerimiz kodlama etkinliklerini gerçekleştirmiş ve analitik düşünme yöntemleri ile geleceğin dili olan bilgisayar dilini öğrenmeye başlamışlardır. CodeWeek(Kodlama Haftası) etkinlikleri sonucunda öğrencilerimiz ve okulumuz sertifikalarımızı almaya hak kazandık.(2020/2021)
e-Twinning
Konferans salonu Kapasite: 250 Kapalı spor salonu:1