İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Eyüpsultan Vatan Anadolu Lisesi

Mrt

Türkiye'de kütüphanenelere ve kütüphanecilik mesleğine farkındalık oluşturmak için düzenlenen "Kütüphane Haftası" etkinliklerinin 60'ncısı 25-29 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Rami Kütüphanesi'nde "Uluslararası Kütüphane ve Teknoloji Festivali" etkinlikleri düzenlenecek.

Okulumuzda Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında; Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ile  önemli kütüphanelerimizin web sitesi öğrencilerimize tanıtılmış ve kitap okuma etkinlikeri düzenlenmiştir. Okul kütüphanemizin duvarları afişlerle süslenmiştir.

Mrt

Okulumuzda Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Yeşilay kurumunun web sitesi incelendi. Yeşilay'ın faaliyetleri hakkında sınılarda öğrenciler bilgilendirildi. Öğretmenimiz Yeşim Akbaş rehberliğinde öğrencilerimiz" Bağımlılıkla Mücadele" konulu pano çalışması gerçekleştirildi.

Ock

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı yarışmaları için 2024 yılı başvuruları "TEKNOFEST ile Gelecek Sensin" sloganıya  başladı.

Ock

Eyüpsultan İlçesi "Okul ve Kurum Müdürleri Buluşması" 16 Ocak 2024 Salı günü İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Murat Mücahit YENTÜR başkanğılığında okulumuzda gerçekleştirildi.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Ders Programı