İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Eyüpsultan Vatan Anadolu Lisesi

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Ders Programı

Tem

15 Temmuz; milli birlik ve beraberlik ruhu içinde, demokrasi mücadelesini destekleyen, istiklal ve istikbal mücadelesi vermiş olan tüm vatandaşların, hukuk devletinin, hak ve özgürlüklerin zaferi olmuştur.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni gerçekleştirildi.

Sınavların gün ve sattleri ektedir.

Haz

Okulumuz biyoloji öğretmenleri Duygu DEMİRBAŞ ve Gülhan AKGÜL rehberliğinde  öğrencilerimizin hazırladıkları biyoloji ders materyalleri çalışmaları okulumuzda sergilendi.

Haz

2022 Mezunlarımızı Muhteşem Bir Törenle Mezun Ettik...

Şbt

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri ve AR-GE daire başkanlıklarınca UNİCEF desteğiyle bilinçli internet kullanımı için her kademede öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik e-broşürler hazırlanmıştır. Hazırlanan 12 e-Broşür içerisine ; karekod ve link kullanılarak ulaşılabilecek 24 video ve 8 animasyon filmi eklenmiştir.

Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin teknolojik iletişim araçlarıyla kurdukları bağı ve düzeyi olumlu etkileyecek olan broşürler aynı zamanda Bakanlığımızca okul rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin yürütülmesinde bu yıl Genel Hedef olarak belirlenen "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" hedefine kaynaklık edecektir.